Lordchamp Sherikan Of Sweden
född 6 juni 1998

död 21 september 2009

Far: Workingdogs Gregory Peck
Mor: Lordchamp Queen

 

• Stamtavla, se S-kullen

Så kom du till oss du älskade Sherikan och grep våra hjärtan med kraft med ens fick allting mera mening långt mer än det någonsin haft...

Jag kan inte förstå att det är elva år sedan vi fick hämta dig. En solig dag och allt var perfekt. I början var det inte helt lätt varken för dig eller oss. Ditt liv kantades av den ena åkomman efter den andra. Men du var viljestark och vår mormor fantastisk. 20% chans att överleva sa veterinären när du inte ens fyllt ett. Det tog vi och här är vi i dag, Du fyller 11 år, är en njure fattigare, njuter av livet och  är det bästa som finns. Allt går idag lite långsammare men det bekymmrar inte dig. Vi går ut när du vill, vi går så långt och fort som du orkar och du äter när du är hungrig. Detta är en självklarhet till dig som har berikat våra liv på alla tänkbara sätt. 

Du är inte bara storebror till Tootsie och hennes syskon
utan också till Stella som idag är två år. Du är helt otrolig med henne... leker, vaktar och stöttar. Ni är ett riktigt team, hon och du. Våra ögon har tårats många gånger när vi sett på er och den förståelse som finns er emellan. Om ett par veckor får du ytterligare en lillasyster. Vi vet att du kommer att bli den bästa storebror som finns även till henne. Vi vill också passa på och tacka Adrienne "mormor" för allt stöd, alla råd och all omtänksamhet du gett oss under dessa elva år. Utan dig hade vi aldrig klarat detta och framför allt hade vi inte haft den Sherikan vi har idag. Du är bäst.

Sherikan, vi vill med dessa korta rader bara tacka dig för de elva år vi fått med dig. Du är den mest underbara och fantastiska bernersennenkille som finns på denna jord. Din vänlighet, ditt humör, dina spratt, ditt skall, din nos, din päls - allt är perfekt. Vi älskar dig över allt annat och vi vet att du kommer att ge oss så många mer fina minnen och vi hoppas att vi får mycket mer tid med dig framöver.

Tack Klippornas Konung, Luvis, Sherikanis, Kakaan för att vi har får vara en del av ditt liv.

Ett stort grattis också till Scarlet och de andra som finns kvar i S-kullen. Ät nu mycket tårta och njut!

Kramar Maria, Henrik och Stella

Sherikan 11 år

Sherikan och Stella
Läs också:

Klippornas konung och prinsessan Tussilago
Fantastiska Lordchamphundar
Sherikans meriter
• Fler bilder finns på "Tootsy & Sherikans sida" i bildgalleriet
Sherikan - till minne!

Hem