Fantastiska Lordchamphundar
6 juni 1998 var en mycket speciell dag, denna dag föddes nämligen min allra bästa vän, mitt livs kärlek och min största trygghet. Lordchamp Sherican of Sweden kom till världen och jag fick den stora äran att bli hans matte.

Från första dagen var det Du och jag, men det saknades något…

Den 16 juli ett år senare blev mitt liv fullkomligt. Lordchamp Terrific Tootsie såg då dagens ljus och ungefär ett och halvt år senare blev hon min. Denna fantastiska tjej som med sin glädje, värme och tillit gör varje dag till en speciell dag.
 
 
 
Två olikheter men ändå så lika…

     
Sherican –
Du är manlig och ”macho” men ändå så försiktig och sårbar. Första året var inte så roligt, men tack vare vår fantastiska uppfödare klarade Du Dig mot alla odds. Veterinären gav Dig 20% chans att överleva och det tog vi…
 
Förra året kom nästa utmaning. På ett par timmar var Du dödsjuk. Det blev ilfart till veterinären som konstaterade att Du var jättesjuk. Prostatan var fylld med cystor, en njure hade helt slutat fungera och den andra var hårt åtsatt. Akutoperation och lång rehabilitering.
 
Nu, ett år senare och med bara en njure, har vi en glad och pigg 7-åring som mår som en prins. Vi tar det lite lugnt och gör mer på Dina villkor. Vi tar en dag i taget och är otroligt lyckliga över varje minut, timme och dag vi får med Dig!
Tootsie –
Du mysiga och helt underbara hund. Du gör våra liv till en dans på rosor. Det känns som att varje dag är den bästa dag Du någonsin upplevt och du sprider Din glädje och värme till alla. På dagen är det full fart och Du är som en skugga på Din bror. Han blir lite trött på Dig, men det struntar Du fullkomligt i.
 
På natten gör Du oss sällskap i sängen. Du ligger mellan oss, nära, nära… När vi fick frågan om vi vill ta hand om Dig var svaret inte självklart. Du har haft en jättejobbig uppväxt och det var något som vi inte visste om vi skulle klara av. Det kom ett blomsterbud en dag som hade ett litet meddelande till oss. Det stod:  ”Om Ni kan älska mig och ta mig till Era hjärtan, så räcker det långt. Tootsie”

Vi har inte ångrat det en enda minut!
     

      
Två likheter men ändå så olika
 
Vi är så glada och stolta över att ha två så fantastiska Berner Sennen från Lordchamp kennel. Det är Ni som har gjort våra liv fullkomliga, och Ni är och kommer alltid att vara det absolut bästa vi har och någonsin har haft.   Ett stort tack till vår uppfödare och vän Adrienne. Utan Dig hade vi aldrig klarat detta. Du ställer alltid upp och jag vet att jag kan ringa Dig när som helst på dygnet.
 
Maria Kavén - stolt matte till Sherican och Tootsie
  

Upp     Hem