Lordchamp Leslie Of Glamour

född 12 augusti 2008

Leslie poserar för fotografen


Fler bilder på Leslie hittar ni på "Leslies sida" i bildgalleriet

 

Vårt sökande efter en ny familjemedlem började på SSHKs hemsida. Vi fick ett tips om en omplaceringshane som lät toppen, men dagen innan vi skulle besöka honom ändrade sig hans matte. Vi blev givetvis jättebesvikna ...

Jag tog då till drastiska åtgärder och mailade ALLA uppfödare på SSHK´s hemsida, och trots att Adrienne inte längre är med fick hon nys om mig och skickade iväg ett mail om en eventuell omplacering. Jag vågade knappt hoppas men efter att vi haft lååånga samtal i telefon kastade jag mig i bilen och körde mot Enköping. Åh, va jag är glad att jag gjorde det!

Två dagar senare var hela familjen samlad i bilen och färden mot Enköping och vår nya familjemedlem hade börjat... Vi blev helt förälskade i Adriennes hundar och jag hade gärna gjort plats för Fame, denna underbara hund, och Olivia och Micke hade nog kunnat kasta in Clazzic också! Men vår pärla bär namnet Leslie of Glamour och det passar ju utmärkt då jag är beroende av den serien! Färden hem var hal, lång och bilarna låg i vägkanten lite varstans men vi kom hem ordentligt. Leslie var superduktig! Kvällen och natten gick också hur bra som helst och hon mår som en prinsessa.

Olivia och Micke går och ler hela tiden, Leslie viftar på svansen! Det känns som om ödet förde oss samman och jag vill tacka Adrienne för allt! Underbara människa!

Massor av kramar från

Therése, Micke, Olivia och Leslie

Stamtavla

   
Berner-Åsen's C-Dino Vegamo's B-Rino Braskus
Nöklebyåsen's Great Chakira
Bernerstallen's D-Ronja NUCH SUCH
Fanaberner'ns Snorre Martell
Emma Tunet's Akira
Lordchamp Diamond Dollar Denise DKUCH INTUCH
NORDUCH USCH

Indian Hills Showtimevkeilissa
USCH
Keilissa's Big Ben
USCH
Indian Hills Baby Bi-Onyx
Lad's Cita Cecilia Zandrina's Winnie The Pooh
Lina-Fina's Casandra