Lordchamp Diamond Dollar Demira
född 30 januari 2005

 

 
Fler bilder på mig
hittar ni i bildgalleriet
på "Demiras & Titans sida"

 
Far:
Indian Hills Showtime V Keilissa "Chomper"
Mor: Lad's Cita Cecilia

Stamtavla, se D-kullen

Hej!

Jag heter Demira. Upptäckte till min förskräckelse att på den här sidan stod en massa gamla saker om mig! Mina hussar har verkligen var dåliga på att hålla denna sida "up to date". Stod t ex att jag var hopplös på att äta och bita på saker. Men värst av allt är, att här har under två års tid stått att jag inte är rumsren!!! Men hallå! Finns den någon HO här? Alltså en HundOmbudman! Eller HRIS? Hundars Rätt I Samhället!

Jag kan inte finna mig i att bli så illa behandlad. Jag som nu hunnit bli "stora" damen, har ju till och med haft pojksällskap. Inte för att jag tyckte det var så himla kul, men jag skulle ju skämmas ögonen ur mig om t ex Sigge skulle ha läst vad som stod här tidigare!

Jag är fortfarande en väldigt glad och sprallig tjej, men jag beter mig givetvis som det anstår en riktig "lady" nuförtiden. Och mot alla odds så har jag t o m blivit något så när lydig. Även om mina hussar ibland tvekar så har det skett stora förändringar till det bättre.

På dagen älskar jag gå promenader i skogen och hoppa upp på alla stora stenar som jag ser, och när natten sedan kommer vill jag sova mitt i sängen på rygg. Hmm, vad mysigt!


Hem