Vad hände sedan ...


i flocken?

Det är alltid den hund som är äldst, som reagerar på att en flockmedlem är borta. I det här fallet var det familjens atlet "Scarlet of Sweden", 8 år, som reagerade på sitt alldeles egna sätt. Nu hade ju Queen lämnat över uppfostringsbiten till Scarlet för länge sedan men att bli ledaren helt, det hade hon inte fått vara. 
 
Scarlet kommer från en kull som jag brukar kalla " tempelsmygarkullen", för att de har så roliga idéer för sig. Mitt i all sorg så har vi fått många goda skratt tack vare Scarlet. Hon hämtade skor hela kvällen då hon upptäckte att Queen var borta.
Bollfanatiker som hon är, så tog hon med sig äpplen in från tomten och skulle ha i munnen när vi skulle sova på kvällen. Hon hade svårt att koppla av på dagen och hade första bevakningsposition när de andra sov ute på tomten.

"Småbarnen", d v s Angel, Denise och Milton, tjafsade om en trasig leksak, men den var Scarlets och ingen annans. Jag tror nog förresten att Cita var med på en hörna där. Hon missar aldrig något.

Scarlet är den piggaste 8-åring jag haft (peppar, peppar ta i trä). Hon håller fortfarande täten när vi är ute och springer och skulle aldrig missa ett löparpass trots sin ålder. Därav familjens atlet och numera även kennelns äldsta dam.


Gamine och Grace


Hem