Demira och Titan i Grövelsjöfjällen

  


Vi vill bara berätta att vi varit i fjällen några dagar. Vi åkte upp till Grövelsjön fredagen den 15:e september, samma tråkiga dag om Titans mamma Queen gick bort, fast det visste vi ju inte då. Vi hade hyrt en stuga till tisdag, så det blev lite promenader på fjället i 3 dagar. Titan har ju varit med tidigare, så han visste vad som väntade, men för Demira var det första gången. Det gick jättebra! Grövelsjöfjällen är ganska lättgångna, så det passade både för människor och djur.
 
Morgontrötta som vi är, så kom vi ofta inte ut förrän efter lunch, men å andra sidan var det rätta bra för då hann alltid solen komma fram. Så gick vi någon timme eller två rakt ut på fjället, för att sedan bara sitta och slöa, äta och sova.
 
Toppenskönt. Demira tyckte nog vi var lite väl lata, men Titan stormtrivdes med det tempot.
 
Vi stötte på en massa renar på fjället. Sedan tidigare visste vi att Titan har noll och inget intresse för dylika djur, men hur skulle det gå med Demira? Ja, hon sprang i alla fall inte upp och fällde dem, men det hade hon säkert gjort om hon samtidigt inte hade varit så himla rädd för dessa konstiga djur! 
Framåt sextiden så var vi hemma i vår stuga igen. Hundarna slocknade och vi också, men det kanske berodde på maten och vinet!? Hmm!
 
Sista dagen var det dags att städa och åka hem, det var då vi upptäckte att Demira hade börjat löpa, så det var ju lagom att åka hem då!
 
Väl hemma på tisdagkväll fick vi höra det ofantligt trista om Queens bortgång, men nu har vi ju pratat med Adrienne och fått höra att ordningen är återställd, för nu bevakar Queen samtliga från en hög position i bokhyllan!

Vi får vara glada för våra fyrbenta vänner så länge vi har dem med oss i livet och ta hand om dem väl, så de senare kan sitta i sin regnbågshimmel och berätta för de andra hur bra de hade det i sitt jordeliv!
 
Örjan, Leif, Titan och Demira

  

  


Hem