Till minne av Angel
 
som den 26 juni 2008 har fått somna in

 
Min syrra och jag ...

  

Vi föddes tillsammans, den 12 januari 2004. Vi levde 8 veckor tillsammans innan jag flyttade. Vi växte upp och tyckte båda om att röra på oss. Vad vore livet utan ett ordentligt gymnastaeckpass på tomten?

Vi röntgades tillsammans. Du blev fri och fick äran att bli mamma till 13 valpar. Jag blev inte fri men fick äran att bli stolt moster.

Jag har min allergi, du fick cancer men vi har rest oss upp, ruskat på oss och kämpat med våra mediciner. Vaddå dålig? Inte jag heller ... Glada och sorglösa, med vift i svansen och spritt i benen!

Två systrar - så lika, men ändå som natt och dag. Du var lik mamma Cita och jag är pappa Paddington upp i dagen.

För en knapp månad sedan fick vi livmoderinflammation - samtidigt, båda två! Jag blev opererad för att min allergi fanns i bakgrunden. Du fick antibiotika p g a att din cancer fanns i bakgrunden. Jag fick inte äta mitt kortison under läkningsprocessen, och allergin blev då sämre. Du fick istället äta en rejäl dos kortison. Det var nog livmoderinflammationen med efterföljande antibiotika som fick din cancer att explodera. Din stackars kropp orkade inte stå emot mer.

Jag får nu min medicin och har rest mig upp igen. Det spritter i kroppen och lite gymnastaeck emellanåt piggar upp. Du gjorde ett försök att resa dig upp ... För en vecka sedan genomförde du ditt sista gymnastaeckpass på tomten, med en svensk flagga i munnen!

Man ska lägga av med flaggan i topp! Nu har våra vägar definitivt skilts åt för ett tag. Hej då, syrran! Du får hålla i gymnastaecken i regnbågslandet och sätta fart på mamma Cita och Queen. Jag fortsätter här nere ett tag till.

En vacker dag kommer jag över och hjälper dig, vi kan gympa ihop. Tills dess ... ha det så jättebra och hälsa min kompis Xazza från mig!

Syrran Allis

 Allis & Angel
Allis & Angel, 4 veckor gamla


Upp       Hem