Tagges sida
 
Här på Lordchamp kennel finns det inte bara hundar, utan även en katt som heter Tagge. Han är född utomhus av en vildkattshona och togs om hand när han och hans syskon var några månader gamla.
 
Tagge vill helst vara ute i ur och skur, kanske har det att göra med hans start här i livet.

Han är en mycket trevlig katt som älskar hundarna och varje dag hoppar han ner till dem för att mysa en stund.

Är han ute på tomten och bernisarna får syn på honom då blir det kattjakt, men Tagge verkar tycka det är kul för han vet att de inte hinner i kapp honom.

 

När eftermiddagen nalkas då kommer Tagge, för då vet han att det snart är matdags - vilket även bernisarna vet. Då brukar det se ut som på bilderna.
 

 

Oj, vad ska jag göra nu, säger Denise. Hon är ju van vid lite hårdare tag när Angel har t ex "Gymnastaeck".

 

Sigge är väl den som inte tycker att Tagge ska gulla med honom, för det passar inte hans stil. Då morras det och Tagge håller sig på behörigt avstånd. Kan tillägga att Sigge är världens kelgris och det vet ju alla som träffat honom - när han inte måste tänka på sin "image" förstås ...
Denise, Tagge och Angel, som naturligtvis tycker det är mycket synd att de är på uteplatsen, för annars kunde hon ha ett "elitgymnastaeckprogram". Det är Angels passion. Vem som helst kan då bli indragen i "gymnastaecken".
   

Upp

     

Hem