Scarlets sida
(Bilder på Lordchamp Scarlet of Sweden)
  

           
Scarlet  

Matte är så stolt över mig, precis som hon var över min mamma för hon blev ju nästan 11 år. I går var jag ute och gick 4 km, sen hade jag vaktposition på tomten och skällde. Trött vad är det för nåt???

Det är precis så här en berner ska vara, säger min matte!

  Scarlet med bollar

De andra fick godis efter att ha varit på trimbordet, men jag fick min boll, säger Scarlet

         
  

Scarlet 11 år den 6 juni 2009!
 
Vår sporthund i familjen! Still going strong kan man lugnt säga och att hon blir 11 år nu kan man inte förstå. 

Lämna inte Scarlet hemma om du ska ut och gå eller jogga, för då blir det en del pip och gnäll samt rörelser i cirklar och rektanglar! Hon är en fräsch 11-åring som fortfarande ska vara med på allt. Byter matte om för att ut och jogga, så står Scarlet och studsar och väntar på att vi ska ge oss i väg.

När Scarlet var nio år gammal lämnade hon blod till cancerforskningen på våra hundar! Något vi är stolta över att ha kunnat göra.

Så stolt man är över sin underbara hund Scarlet som fyller 11 år nu. Hennes mamma Queen vart 10 år och 8,5 månader. Det finns nog inget som gör mig lyckligare än när mina bernisar bli gamla.

 
 
Scarlet 10,5 år den 6 december 2009
I torsdags var hon ute och joggade som vanligt. "Matte joggar för långsamt, så ibland kan jag lika gärna gå istället för att trava, säger Scarlet!
     
     
Scarlet och hennes syskon blev 9 år på Sveriges nationaldag 2007. Det är därför hela kullen heter "of Sweden" i sina stamtavlor. 
 
En friskare och piggare hund än Scarlet får man leta efter och jag vet att hennes syskon är likadana. Scarlet är alltid med på  alla promenader och alla löparrundor oavsett om vi är ute en milsrunda. Hon är helt enkelt en otrolig berner!
Scarlet har fått sin födelsedagspresent - två bollar!
Scarlet in action med sina bollar som är hennes lycka!
Scarlet kan hålla på i flera
timmar med sina bollar
 

 

Upp     Hem