Lyckliga, lydiga hundar
 

   

Ända sedan jag köpte min första berner "Lord" 1991, har jag varit intresserad av att ha lyckliga, lydiga hundar. Jag tävlade lydnad med honom och han blev svensk lydnadschampion. Vi har även tävlat i SM och VM i lydnad. Efter det har jag tränat och tävlat i lydnad med flera hundar som fått stå på prispallen.

Under de senaste åren har jag begränsat mig till att hjälpa mina valpköpare att få glada, lyckliga och lydiga hundar. Jag har kört kurser för dem och vid behov även erbjudit privat träning/hjälp.

När en hund är hos mig, kan jag mycket snabbt se på den om den tränats fel på något sätt. Tack vare mina kunskaper inom området och lång erfarenhet, lyckas jag på relativt kort tid hjälpa husse/matte att skapa en bättre relation med sin hund.

Alla bernerägare välkomna
Jag tycker att lydnad och samspelet mellan en hund och dess ägare är väldigt roligt att jobba med. Jag känner att jag har mycket att ge - inte bara till mina valpköpare, utan även till andra bernerägare som upplever att de har problem med sin hund. 


Äger du en berner sennen och känner att du behöver hjälp, är du välkommen att kontakta mig på tel nr 0171-46 60 34 eller mobil 073-954 82 29. Då kan vi diskutera vidare och se om jag har möjlighet att hjälpa dig med ditt arbete att få en lyckligare, lydigare hund.
 

Läs också:    Hjälpta, lyckliga hussar och mattar

En lycklig Scarlet, med sin älskade boll i munnen,
får hjälpa till att köra ris till majbrasan.
 


Hem