Fnallan på besök i Oxdjupet

Vi fick besök från Avesta här på kenneln. Det var Fnallan som kom med sin husse och matte. Jättekul, för Fnallan har vi inte sett sedan hon åkte som 8-veckors valp. Fnallan kallas egentligen för Nallemaja, men det fick hon inte heta i stamtavlan. Därför blev det Fnallan i registrerat namn.

Fnallan var väldigt trevlig och betedde sig mycket bra i flocken, men naturligtvis så tyckte Cita och Scarlet att lite uppfostran behövdes nog. Det var läskigt, tyckte Fnallan, men glömde snart bort vad som hänt och verkade trivas i gänget.

Fnallan hälsar på en av "utomjordingarna". För det måste vara så, sa Fnallan, ingen berner kan vara så liten till växten. Matte Åsa med Fnallan i bakgrunden och Gamine i knäet
Riktigt jobbigt tyckte Fnallan att det var med "utomjordingarna". Undrar vilken planet de kommer ifrån, eller har storken kommit med dem? Så'na har vi verkligen inte i Dalarna, sa Fnallan, men Angel svarade då direkt (ni vet fröken präktig och faktiskt mamma till de här utomjordingarna), nä, men ni har orange hästar...    Fnallan lite sliten efter ett par timmar på "Animal Planet"

Hem